Betaalmethoden

iDealiDeal

Met iDEAL betaal je eenvoudig, veilig en snel al je online aankopen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

PayPalpaypal

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc's en mobiele telefoons. Je kunt uw credit card koppelen aan PayPal mocht je een credit card prefereren.

Bankoverschrijving

Je kan ervoor kiezen om het totaalbedrag via een handmatige overschrijving over te maken aan Muziek Meibergen Deventer BV. Je dient dan zelf de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, krijg je alle betaalinstructies per e-mail aangeleverd. Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij ons wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging.

Betalen in de winkel

Jouw online bestelling kan je ook ophalen en afrekenen in onze fysieke winkel. Je kan dan betalen met contant geld of PIN.

Gespreide betaling

In onze fysieke winkel bieden wij de mogelijkheid om direct een financiering aan te vragen voor aankopen vanaf €. 300,- Hiervoor werken we samen met Santander Consumer Finance in Nederland.

Na goedkeuring van de aanvraag, kan je direct je nieuwe aankoop mee naar huis nemen.

Op onze website www.muzieklease.com vind je een grote collectie muziekinstrumenten die je meteen kunt leasen. Aanvragen is heel gemakkelijk!  

 

Muziek Outlet.com © 2019